Bij Trede kunt u altijd terecht...

Om uw gezondheid te behouden
   Om uw gezondheid te verbeteren

NES-therapie

Wat is NES-therapie?

NES therapie is een revolutionaire methode om inzicht te krijgen in uw gezondheid en om uw gezondheid te verbeteren. NES (Nutri Energetics Systems) is gebaseerd op de ontdekkingen van het “Human Body Field” (HBF) door de Australische wetenschapper Peter Fraser. Het HBF is een energieveld rondom het menselijk lichaam, in dit veld ligt informatie opgeslagen over ons fysieke lichaam en onze mentale gesteldheid.
infoceuticals1

 

Het HBF is het hoofdbesturingssysteem van het lichaam. Tot voor kort was dit volkomen onbekend in de wetenschap. Sommige mensen noemen het de ‘software’ van het lichaam, de instructies hoe het lichaam moet functioneren en reageren. Het HBF kan worden beschouwd als een routekaart; niet om mensen naar hun bestemming te gidsen, maar om informatie in het lichaam te sturen, activiteiten te coördineren en te controleren. Het HBF is eigenlijk een intelligent informatiecontrolesysteem. De staat waarin uw Human Body Field zich bevindt verandert voortdurend. Het is dynamisch en reageert op datgene waaraan u fysiek of emotioneel wordt blootgesteld, het reageert zelfs op uw gedachten. Het HBF legt ook alles wat u meemaakt als informatie vast. Laag op laag.

Het NES Professional computersysteem is in staat om het bio-energetisch Human Body Field te “lezen” en vast te stellen wat de zwakste schakel in uw gezondheid is. Verstoringen in het HBF kunnen gecorrigeerd worden met de bijbehorende NES Infoceuticals. Dit zijn energetische druppels die informatie bevatten om verstoringen in het HBF te herstellen, er zijn 62 verschillende soorten Infoceuticals.

Door de zwakste gebieden in uw HBF aan te pakken, krijgt uw lichaam steun waar dit het meest nodig is en zal uw lichaam zich gaan herstellen. Zo wordt met de NES gewerkt aan het opsporen en opheffen van de oorsprong van klachten in plaats van dat enkel de symptomen worden bestreden. De NES-therapie kan zowel bij fysieke, mentale als emotionele problemen worden ingezet.

De precieze werkwijze en aard van het HBF is zeer complex en gebaseerd op de theorie van de ‘kwantumelektrodynamica’

Voor wie is NES-therapie geschikt? 

treatment 04
Met name mensen met chronische ziekten of algemene gezondheidsklachten zoals vermoeidheid of hoofdpijn, hebben baat bij NES-therapie. Ziekte wordt veroorzaakt door een verstoorde balans. Nes-therapie herstelt de balans waarna het lichaam zich zal herstellen.

NES-therapie is zeer geschikt voor kinderen: de scan gaat heel snel, doet geen pijn en is niet belastend voor het lichaam. Daarnaast zijn de infoceuticals neutraal van smaak. Kinderen krijgen een aangepaste lage dosering.

 

NES-therapie kan o.a. helpen bij de volgende gezondheidsklachten:

 • Spastische darm
 • Eczeem / huiduitslag
 • Epilepsie
 • Slapeloosheid
 • Allergieën
 • Geheugenproblemen
 • Autisme
 • ADD / ADHD
 • Bedplassen
 • Depressie
 • Stress
 • Ziekte van Crohn
 • Hartritmestoornissen
 • Zenuwstelsel aandoeningen
 • Multpiple Sclerosis (MS)
 • Bloedsuikerspiegel problemen
 • Schildklier problemen
 • Chronische vermoeidheid

NES-therapie is ook heel geschikt als preventie tegen ziekte of om optimale gezondheid te creëren. Ieder mens balanceert continu tussen ziekte en gezondheid. Verstoringen in het Human Body Field zijn al te constateren voordat er symptomen zijn.

Vele duizenden mensen over de hele wereld hebben positieve veranderingen ervaren dankzij NES-therapie waaronder: verbeterde gezondheid, diepere slaap, meer energie, verbeterde spijsvertering, verbeterde conditie van de huid, verbeterde bloedsuikerspiegel, grotere mentale helderheid, grotere emotionele stabiliteit, beter bestand zijn tegen stress, vermindering van pijn en ongemakken.

De NES-scan en rapportage 

Uw lichaamsveld wordt gemeten door uw hand op een scanner te leggen die verbonden is met het NES-systeem. In korte tijd worden een groot aantal tests afgenomen waarvan de resultaten in duidelijke rapportageschermen worden weergegeven. Deze rapportages geven informatie over onder andere: – uw spijsvertering, zenuwstelsel, bloedcirculatie, hormoonstelsel, immuunsysteem – de conditie van uw organen (hart, longen, maag, darmen, nieren, lever, alvleesklier) – de conditie van uw spieren, gewrichten, botten en huid – de opname van voedingsstoffen en mineralen en – uw gevoeligheid voor schimmels, virussen en bacteriën. – De scanresultaten geven aan op welke gebieden uw gezondheid verstoord is. – Met de juiste Infoceuticals kunnen deze verstoringen gecorrigeerd worden.
New-Provision-3.1-cropped

 

Infoceuticals (NES Health-druppels) 

NES heeft een serie preparaten ontwikkeld die Infoceuticals worden genoemd. Er zijn 62 verschillende Infoceuticals met elk hun eigen werkingsgebied. Infoceuticals zijn niet te vergelijken met homeopathische druppels of korrels. Het actieve bestanddeel van de Infoceuticals bevat namelijk geen kruiden, voedingstoffen, bloesem of farmaceutica. De Infoceuticals bevatten microscopisch kleine hoeveelheden opgeloste mineralen met bio-energetisch gecodeerde informatie. Het Human Body Field herkent deze informatie en kan daarmee zijn processen corrigeren.

Het Human Body Field kan verstoord raken door straling, verontreinigende stoffen uit voeding of omgeving, emoties, etc. Een NES-scan maakt inzichtelijk waar in het lichaam zich de belangrijkste verstoringen bevinden. Met de juiste Infoceuticals kunnen deze verstoringen gecorrigeerd worden, waarna gezondheidsklachten en gedrag snel kunnen veranderen.

_5006618_orig

De infoceuticals zijn veilig, gemakkelijk om in te nemen en effectief in gebruik. Ze bevatten energetisch gecodeerde micronutriënten en worden ingenomen in een glas water. Zij werken direct in op het Human Body Field en herstellen uiteindelijk de normale informatiestroom. Hierdoor kunnen de natuurlijke mechanismen van het lichaam – voor onderhoud, herstel en genezing – weer optimaal gaan functioneren.

NES-therapie en het gebruik van Infoceuticals kan gezien worden als een grote schoonmaak, waarbij uw lichaam gaat ontgiften. Deze gifstoffen kunnen van chemische aard zijn, maar ook emotionele blokkades kunnen gezien worden als een vastzittende ‘gifstof’. Tijdens de NES-therapie worden deze gifstoffen uitgescheiden en losgelaten uit het lichaam.

Voor meer informatie kunt u altijd bij de assistente terecht.

 

Hoe nu verder?

Als u geïnteresseerd bent in deze behandeling of coaching en wat het voor u kan betekenen, dan kunt u zich aanmelden bij Natuurgeneeskundig Centrum Trede.

aanmelden

Vragen?

U kunt een vraag of opmerking insturen via de contactpagina. Wij zullen uw reactie zo spoedig mogelijk beantwoorden.

naar contact

Contact

Trede Natuurgeneeskundig Centrum bv

Papeterspad 7
3311 WT Dordrecht
078 618 7349
info@trede-ngc.nl

Links

Zinvolle links naar partner-organisaties:

Aanmelden

Meld u aan voor behandeling bij Trede NGC

aanmelden