Bij Trede kunt u altijd terecht...

Om uw gezondheid te behouden
   Om uw gezondheid te verbeteren

Over ons

Trede NGC is een Natuurgeneeskundig Centrum dat zich voornamelijk richt op mensen met psychische en psychosomatische aandoeningen. Daarnaast kunt u bij ons terecht met lichamelijke klachten, die medisch gezien vooralsnog onverklaarbaar en vaak moeilijk behandelbaar zijn. Bij Trede werken psychologen uit de Geestelijke Gezondheidszorg samen met ervaren natuurgeneeskundigen. Met deze combinatie van zowel psychologische als natuurgeneeskundige kennis willen we inhoud geven aan een integrale benadering van uw gezondheid. Hierbij worden lichaam en geest als één geheel benaderd.

Bij Trede kunt u werken aan bewustwording en verandering van hinderlijke gewoontes. U kunt leren om oude en recente vervelende ervaringen te verwerken. Tevens kunt u nieuwe inzichten opdoen omtrent de herkomst en het herstel van uw chronische lichamelijke klachten. Medewerkers bij Trede NGC kunnen u met gecombineerde behandelingen vanuit verschillende invalshoeken helpen bij de stappen die u wilt zetten naar een structurele verbetering en een duurzaam behoud van uw gezondheid en welzijn.

Ons team

Aad van Dalen

Aad van Dalen

Aad is werkzaam als Psycholoog en als Natuurgeneeskundige. Hij heeft ervaring opgedaan in zowel de eerste als tweedelijns Geestelijke Gezondheidszorg. Om de mogelijkheden voor herstel verder uit te breiden is hij tevens het gebruik van natuurgeneeskundige methoden gaan ontwikkelen.

Lees meer

Kees van Dijk

Kees van Dijk

Kees is werkzaam als Agogisch begeleider en directeur van Stichting Cirya. Hij is tevens werkzaam als Natuurgeneeskundige en directeur van Natuurgeneeskundig Centrum Trede. Kees is opgeleid als Natuurgeneeskundig psychotherapeut.

Lees meer

Contact

Trede Natuurgeneeskundig Centrum bv

Papeterspad 7
3311 WT Dordrecht
078 618 7349
info@trede-ngc.nl

Links

Zinvolle links naar partner-organisaties:

Aanmelden

Meld u aan voor behandeling bij Trede NGC

aanmelden