Bij Trede kunt u altijd terecht...

Om uw gezondheid te behouden
   Om uw gezondheid te verbeteren

DNA Lifestyle Coaching

Niet het gevolg, maar de oorzaaki need help with my homework
Weet u uw meest passende manier om gezond te zijn? Weet u hoe u zich weer fit kunt voelen, vrij van klachten, om onbekommerd datgene te kunnen doen wat u graag zou willen? Weet u hoe u uw prestaties kunt optimaliseren om het beste uit uzelf te halen? Het antwoord op deze vragen was lang onduidelijk, want niet iedereen is hetzelfde. Een persoonlijk DNA-profiel kan een groot aantal antwoorden geven op deze vragen. Het vinden van dergelijke antwoorden ligt nu ook voor u binnen handbereik.

Bij DNA Lifestyle Coaching maken we gebruik van GeneCoach. GeneCoach werkt aan een toekomst waarin voorkomen van ziekte, door passende keuzes op het gebied van voeding, leefstijl en beweging, de normale gang van zaken is geworden. GeneCoach heeft de eigen ervaring en expertise gebundeld met een ‘denktank’ van professoren en PhD’s en daarmee het Personal DNA Profile ontwikkeld.

Dit Personal DNA Profile is eenwrite my narrative essay persoonlijk genetisch onderzoek, waarmee u inzichten krijgt in hoe u uw gezondheid en func­tioneren kunt optimaliseren met behulp van leefstijlaanpassingen, voeding en beweging. Het Personal DNA Profile onderzoekt genen op vormveranderingen, zogenoemde polymorfismen, waarbij een verandering in de functionaliteit van genen ontstaat. GeneCoach selecteerde alleen genen waarvan de invloed voldoende is bewezen op basis van wetenschappelijke literatuur. Het Personal DNA Profile is niet bedoeld voor diagnostiek en is ook niet gericht op ziekte, maar juist speciaal bedoeld om sneller te kunnen herstellen, beter te kunnen presteren en als optimale preventie.

Welke antwoorden u ook zoekt, het Personal DNA Profile kan o.a. worden gebruikt om uw stofwisseling te opti­maliseren, een persoonlijk voedingsplan te genereren en uw (eventuele) trainingsarbeid te optimaliseren. Maar ook voor het optimaliseren of beter richten van uw behandeling of die van uw kind kan het Personal DNA Profile worden gebruikt.

 

 

“Persoonlijke, praktische informatie aan de hand van 120 geselecteerde genen”


Risicoanalyse

Het hebben van een verandering in de functionaliteit van genen resulteert in verandering in de functionaliteit van de stofwisseling. Deze functionaliteit heeft tijd nodig om een ‘effect’ te geven op de gezondheid. Dit effect is in de meeste gevallen een gezondheidsrisico. Genome Wide Association Studies maken voor­spellende modellen mogelijk. Het maken van een risicoanalyse blijft moeilijk, omdat niet alleen genen, maar o.a. ook leefstijl en voedingsgewoonten, een rol spelen. Echter, zeker is dat hoe meer risicofactoren, hoe hoger het risico is voor de gezondheid. Als u bewust bent van uw risico’s, dan kunt u daar gericht iets aan doen. Het hebben van een genetische aanleg is dus niet langer een garantie op het ontstaan van ziekte. Het is eerder andersom, als u actie onderneemt op uw genetische aanleg dan heeft u meer kans op gezondheid in de toekomst.

Hoe beter u uzelf kent, des te beter kunt u uw gezondheid verbeteren op het gebied van leefstijl, voeding en beweging. U bent zelf de sleutel tot een succesvol resultaat van uw Personal DNA Profile. Hoe gerichter u de adviezen in de rapportage opvolgt des te groter de positieve uitwerking op uw gezondheid, uw prestatievermogen, uw herstelvermogen, uw uitstraling en uw algemeen welbevinden.

Afname en verwerking

Uw DNA-profiel wordt bepaald door middel van een monster van speeksel of wangslijmvlies. Uw DNA-monster wordt onderzocht in een laboratorium met extreem betrouwbare en geavanceerde technologie, volgens de ISO 17025:2005 kwaliteitsstandaard. Na ontvangst van uw DNA-sample sturen wij u de factuur voor het onderzoek. Uw DNA-sample wordt onderzocht na ontvangst van uw betaling.

Rapportage en kosten

De kosten voor dit onderzoek bedragen € 549,00 (incl. btw). U ontvangt standaard een digitaal rapport (PDF) van uw resultaten. Het is mogelijk om uw resultaten in een gedrukt rapport te ontvangen. Er wordt omtrent uw Personal DNA Profile buiten uw DNA Leefstijl Coach geen enkele informatie aan derden verstrekt.
De gemiddelde doorlooptijd van verzending naar het lab tot het ontvangen van het rapport, bedraagt ongeveer zes weken.De kosten voor dit gedrukt rapport bedragen € 34,95 (incl. btw). Voor de personal DNA-collector kit waarmee u uw DNA-monster afneemt wordt een borg in rekening gebracht. Deze borg, € 25,00 (incl. btw), wordt op uw Personal DNA Profile in mindering gebracht.

Het Personal DNA Profile geeft u aan de hand van ruim 120 geselecteerde genen in een overzichtelijke praktische rapportage informatie over:

·           Hoe u effectiever met stress kunt omgaan
·           Hoe u uw brein-prestaties kunt optimaliseren
·           Relevante stofwisselingsprocessen
·           Uw spiersamenstelling en andere inspanningsgerelateerde eigenschappen
·           Hoe u uw fysieke prestaties kunt verbeteren
·           Hoe u uw herstelvermogen kunt vergroten
·           Uw ideale voedingsverhouding van koolhydraten, vetten en eiwitten
·           Uw behoefte aan specifieke vitaminen en mineralen
·           Accenten binnen uw voedingspatroon
·           Uw gevoeligheid op cafeïne, alcohol, nicotine, gluten
·           Uw detoxificatie capaciteit
·           Uw ontstekingsgevoeligheid
·           Hoe u uw gewicht kunt beheersen
·           Welke voeding en training voor uw kind optimaal is

 

 

Hoe nu verder?

Als u geïnteresseerd bent in deze behandeling of coaching en wat het voor u kan betekenen, dan kunt u zich aanmelden bij Natuurgeneeskundig Centrum Trede.

aanmelden

Vragen?

U kunt een vraag of opmerking insturen via de contactpagina. Wij zullen uw reactie zo spoedig mogelijk beantwoorden.

naar contact

Contact

Trede Natuurgeneeskundig Centrum bv

Papeterspad 7
3311 WT Dordrecht
078 618 7349
info@trede-ngc.nl

Links

Zinvolle links naar partner-organisaties:

Aanmelden

Meld u aan voor behandeling bij Trede NGC

aanmelden