Bij Trede kunt u altijd terecht...

Om uw gezondheid te behouden
   Om uw gezondheid te verbeteren

Kees van Dijk

Kees is werkzaam als Agogisch begeleider en directeur van Stichting Cirya. Hij is tevens werkzaam als Natuurgeneeskundige en directeur van Natuurgeneeskundig Centrum Trede. Kees is opgeleid als Natuurgeneeskundig psychotherapeut. Een aantal jaren heeft hij een psychologenbureau geleid, dat trajecten uitvoerde op de reïntegratiemarkt. In teamverband hielp hij met psychologische trajecten en leefstijltrainingen het leven van een groot aantal mensen weer op de rails. Veelal ging het hierbij om clienten met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Kees vindt het kunnen verrichten van een vorm van zinvolle arbeid een belangrijk aandachtspunt bij behandelingen. Deze manier om deel te nemen aan de maatschappij is een goede kans om het zelfstandig functioneren te vergroten. Hierover onderhoud hij graag contacten met andere organisaties en instellingen.

Als Natuurgeneeskundige heeft Kees ervaring opgedaan met een groot aantal benaderingen, waaronder Homeopathie en Bioresonantie. Deze kennis en ervaring vindt hij terug bij Nutri Energetics Systems (NES), waarin hij ook opleidingen verzorgt.
Toegepaste behandelvormen

Contact

Trede Natuurgeneeskundig Centrum bv

Papeterspad 7
3311 WT Dordrecht
078 618 7349
info@trede-ngc.nl

Links

Zinvolle links naar partner-organisaties:

Aanmelden

Meld u aan voor behandeling bij Trede NGC

aanmelden